08 June 2012

Ärkasin talveunest :)

Talv ongi juba läbi ja märkamatult suvi kätte jõudnud. Kevad oli üsna vaene käsitöö vallas. Põhjuseks võib pidada ühte väikest meest. Mis meest, eksole? Septembris liitub meie kaheliikmelise perega üks pisike poiss. Seetõttu olen terve kevade justkui mulli sees veetnud. Ei tahtnud, enne midagi meisterdama hakata, kui sugu teada. Aprilli lõpus nägimegi seda ilmaime taas ultrahelis. Täitsa poiss mis poiss :)
Katsun suvel usin olla ja põnnile nii mõnedki asjad kududa.
Esimesed asjad on siin:
 Kampsik. Lõngaks Lana Gatto, Nuovo Irlanda. Vardad 6 mm. Muster pärit ravelry-st.
Kardigan. Lõngaks Titan Wool, Superwool. Vardad 5 mm. Muster pärit ravelry-st.

Tegelikult on valminud veel ka üks suurem puuvillane kampsik ja bambusest kindad, aga pole jõudnud üles pildistada. Kampsik tahab omale nööpe ette ja kindad paelakesi.

Täna õhtul on Rakveres Ööjooks. Kuna ma registreerisin sinna juba eelmise aasta juunis-juulis ja kõrvalt vaatamisega ei lepi, siis võib mind leida 10 km kõndijate ridadest. Katsun hästi rahulikult võtta ja kui ikka ei jaksa, siis katkestada. Juba kahtlustan, et see võib mul võtta terve igaviku. Siis saabungi nagu Tuhkatriinu enne keskööd oma klaastossudes kohale :) Aeg ei ole oluline. Seekord. Aga juba järgmisel aastal kavatsen olla taas platsis.

Praeguseks kõik :) Lähen naudin ilusat ilma.

Notsu

No comments:

Post a Comment